Esküvők

Az esküvő az egyetlen olyan nap az életben, amikor lehetőség van megmutatni a világnak, két ember egymás iránti elkötelezettségét, és vállalni mindenki előtt a kölcsönös hűséget. Ez az ünnep legyen rendhagyó, maradandó, legyen más, mint a többi nap.

Ajánlataink között megtalálhatóak a házias magyar ízek, és a reform konyha remekei is. Természetesen az önök igényeinek megfelelve, egyedi menüsorokat is összeállítunk.

Vegyes szervírozású esküvői vacsora

A napjainkban legelterjedtebb esküvői lebonyolítási forma. Magába foglalja a hagyományos és a svédasztalos tálalás mindkét formáját. A vegyes hideg előételt tányérokon kitálalva személyenként szervírozzuk, majd a levest csészében szolgáljuk fel. A főételeket és a desszertet a kedves násznép svédasztalról választhatja ki.

Érkezéskor kínáljuk:

  • Friss ropogós aprófalatkák vegyesen (Mini sajtos, tepertős, vajas, burgonyás, túrós pogácsák)
  • Hidegelőétel különlegességünk, ínyenc salátával
  • Hideg vegyes ízelítő (Gemenci vadpástétom, aszalt gyümölcsökkel töltött jércemell, göngyölt szűzsült mozzarella saláta ágyon)
  • Chefünk esküvői leves ajánlta
  • Lakodalmas tyúkleves (Újházi Ede szerint) csészében szervírozva
  • Chafingekben tálalt ételkülönlegességeink, hozzá illő köretekkel
  • Vörösboros gombás szürkemarha pörkölt,burgonyás házi tarhonyával
  • Neszmélyi mangalica pecsenye (füstölt kolbász, húsos szalonna, hagyományos fűszerekkel ízesítve) kemencés burgonyával
  • Zöldségekkel töltött csirkemell batyu,jázmin rizzsel
  • Tejfölös, kapros harcsa paprikás,szalonnás csusza tésztával
  • Vegetáriánus étel kínálatunk – Juhsajtos-tojásos rakott brokkoli

Saláták:

  • Olasz tésztasaláta garnéla rákkal
  • Aszalt paradicsomos rucolla saláta
  • Sopszka saláta júhsajttal

Desszertek:

  • Citromos máktorta
  • Csokoládé ganase gránát alma szósszal
  • Kardamonos Mascarpone tortlett

Hagyományos, francia típusú esküvő

A régi szokásoknak megfelelően a levest tálakba szervírozzuk, igény szerinti külön tálalással a benne főtt húsokat, a főétel kínálatot 4-6 személyes tálakra tálaljuk, amiket a felszolgálóink az asztalokra helyeznek. Desszert kínálatunkat mindenkinek, személyre szólóan szolgáljuk fel.

Érkezéskor kínáljuk?

  • Friss ropogós aprófalatkák vegyesen (Mini sajtos, tepertős, vajas, burgonyás, túrós pogácsák)
  • Chefünk esküvői leves ajánlta
  • Lakodalmas húsleves, lúdgége tésztával

Meleg előétel kínálatunk:

  • Hortobágyi húsos rétes, paprikás medencében
  • Menyegzői bőségtál javaslatunk 2-4 személyes tálakon szervírozva
  • Vasi pecsenye (fokhagymás tejben pácolt) paprikás kéregben sütve
  • Parmezános csirkemell filé (fűszeres olasz mártásban forgatott, bundázott szeletek)
  • Burgundi marhasült vörösboros mártásban párolt marha szeletek
  • Házi burgonyafánk, paradicsomos-sajtos rizs, párolt zöldségek
  • Friss vegyes saláta

Desszertek:

  • Pándi meggyes csokoládé Mouse, kürtős kaláccsal

Ültetett svédasztalos vacsora

Napjaink vendéglátási szokásaihoz igazodva, az esküvői rendezvényekbe is beilleszthető ez a bonyolítási forma. A vendégek az előételeket, a főételeket, a desszertet a büfé asztalról válogatva, saját személyre szóló helyükön fogyaszthatják el

Hideg ételeink:

  • Szezámos jércefalatok
  • Zöldséges tortilla tekercs kapros joghuttal
  • Maracujás pulykamell szilva chatnival
  • Pisztáciás libamáj grill körtével

Leves kínálatunk

  • Legényfogó leves

Meleg ételeink:

  • Jércemell petrezselymes mozzarellával felülsütve zöldséges rizzsel
  • Marhaszeletek barna sörben párolva burgonya fánkkal
  • Pulykamell diós pestóval töltve bazsalikomos velute mártásban, mandulás pappardelle tésztával
  • Erdei gombás sertés tokány, majorannás galuskával

Salátáink

  • Vegyes zöldsaláta mézes-mustár öntettel
  • Bajor burgonya saláta sült hagymával
  • Vinegrette cukkini saláta
  • Görög saláta

Desszertek

  • Creme brule
  • Áfonyás tiramisu tortlett
  • Francia almatorta