Díszétkezések
Kiemelt rendezvények, bálok, üzleti vacsorák, üzleti, protokolláris rendezvények lebonyolítására ajánljuk. A díszétkezéseknél 8-10 fős körasztaloknál szervírozzuk, a finomabbnál finomabb ételeket és italokat. Ételeink változatosságát 3-5 fogással, tányérra szervírozva tálaljuk, a hozzá kapcsolódó borokat szervírozzuk.
„A”
- Friss péksütemény fűszervaj rózsaszirmokkal
- Sült zöld saláta, pácolt bazsalikomos Pizzelínivel
- Kapros pulykaragu leves
- Érlelt ökörháta erdőmester szerint, burgonyatortával
- Mákos profiterrol, kakukkfüves eperzselével
„B”
- Friss péksütemény fűszervaj rózsaszirmokkal
- Zelleren sült, erdei gombás jérce mell ruccolával egres cshatnival
- Liba erőleves vad majoránnás májgombóccal
- Szójás-gyömbéres szűztörzs, vaslapon sült fűszeres burgonyával
- Chilis csoki torta
„C”
- Friss péksütemény fűszervaj rózsaszirmokkal
- Rózsaborsos libamáj Trüffel,kalács cshipszel vörös áfonya lekvárral
- Zöldspárga krémleves aszaltsonka metélttel
- Citrom sorbet
- Mustáros-diós bélszín java, paprikamártással fafülgombás papadellével
- Manhattan sajttorta, levendulamézzel