Díszétkezések

Kiemelt rendezvények, bálok, üzleti vacsorák, üzleti, protokolláris rendezvények lebonyolítására ajánljuk. A díszétkezéseknél 8-10 fős körasztaloknál szervírozzuk, a finomabbnál finomabb ételeket és italokat. Ételeink változatosságát 3-5 fogással, tányérra szervírozva tálaljuk, a hozzá kapcsolódó borokat szervírozzuk.

„A”

  • Friss péksütemény fűszervaj rózsaszirmokkal
  • Sült zöld saláta, pácolt bazsalikomos Pizzelínivel
  • Kapros pulykaragu leves
  • Érlelt ökörháta erdőmester szerint, burgonyatortával
  • Mákos profiterrol, kakukkfüves eperzselével

„B”

  • Friss péksütemény fűszervaj rózsaszirmokkal
  • Zelleren sült, erdei gombás jérce mell ruccolával egres cshatnival
  • Liba erőleves vad majoránnás májgombóccal
  • Szójás-gyömbéres szűztörzs, vaslapon sült fűszeres burgonyával
  • Chilis csoki torta

„C”

  • Friss péksütemény fűszervaj rózsaszirmokkal
  • Rózsaborsos libamáj Trüffel,kalács cshipszel vörös áfonya lekvárral
  • Zöldspárga krémleves aszaltsonka metélttel
  • Citrom sorbet
  • Mustáros-diós bélszín java, paprikamártással fafülgombás papadellével
  • Manhattan sajttorta, levendulamézzel