Kongresszusi étkezések
Napjainkban a szemináriumok, konferenciák, szakmai továbbképzések, bemutatók, étkezéseik kiszolgálására alkalmas szolgáltatási forma. Ételválasztéka: meleg ételek, saláták, desszertek, tartalmas és gyors étkezést tesznek lehetővé, akár ebédre, vagy esti étkezésről legyen szó. Alkoholmentes italokkal ajánljuk
Kongresszusi ételeink I.
- Fűszeres korianderes marha ragú steak burgonyával
- Sáfrányos pácolt Jércemell szeletek illatos Jázmin rizzsel
- Zöldséges kacsafalatok Pirított röszti burgonyával
- Sertés szeletek medvehagymás gomba mártásban vajas galuskával
Salátáink
- Zsenge zöldsaláták választható öntetekkel
- Tonhal saláta márványtojással
- Zelleres diósaláta füstölt sajt chips-el
- Házi vegyes savanyúságok
Desszertek
- Maracujás sajttorta
- Somlói galuska
- Áfonyás máktortlett
Kongresszusi ételeink II.
- Szezámos barackos pulykamell mandulás meggymártásban, sütőtökös rizzsel
- Jércemell juhsajttal grillezve,paradicsomos gnocchival
- Sertés szűzfonat rozmaringos borskéregben magyaros pirított burgonyával
- Vajas borjúsült párolt kerti javakkal
Salátáink
- Rucola saláta, napon szárított paradicsommal
- Cézár saláta pirított zsemlekockákkal
- Kakukkfüves cukkini saláta édesköménnyel
- Sült paprika saláta petrezselyemmel
Desszertek
- Mini Sacher torta
- Epres profitéról
- Vanília pohárkrém mangóval