Kongresszusi étkezések

Napjainkban a szemináriumok, konferenciák, szakmai továbbképzések, bemutatók, étkezéseik kiszolgálására alkalmas szolgáltatási forma. Ételválasztéka: meleg ételek, saláták, desszertek, tartalmas és gyors étkezést tesznek lehetővé, akár ebédre, vagy esti étkezésről legyen szó. Alkoholmentes italokkal ajánljuk

Kongresszusi ételeink I.

  • Fűszeres korianderes marha ragú steak burgonyával
  • Sáfrányos pácolt Jércemell szeletek illatos Jázmin rizzsel
  • Zöldséges kacsafalatok Pirított röszti burgonyával
  • Sertés szeletek medvehagymás gomba mártásban vajas galuskával

Salátáink

  • Zsenge zöldsaláták választható öntetekkel
  • Tonhal saláta márványtojással
  • Zelleres diósaláta füstölt sajt chips-el
  • Házi vegyes savanyúságok

Desszertek

  • Maracujás sajttorta
  • Somlói galuska
  • Áfonyás máktortlett

Kongresszusi ételeink II.

  • Szezámos barackos pulykamell mandulás meggymártásban, sütőtökös rizzsel
  • Jércemell juhsajttal grillezve,paradicsomos gnocchival
  • Sertés szűzfonat rozmaringos borskéregben magyaros pirított burgonyával
  • Vajas borjúsült párolt kerti javakkal

Salátáink

  • Rucola saláta, napon szárított paradicsommal
  • Cézár saláta pirított zsemlekockákkal
  • Kakukkfüves cukkini saláta édesköménnyel
  • Sült paprika saláta petrezselyemmel

Desszertek

  • Mini Sacher torta
  • Epres profitéról
  • Vanília pohárkrém mangóval